RO - HU

 


Cu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> >> Thin client >> Terminale thin client WYSE

Terminale thin client WYSE

Terminale thin client si zero client

Thin Client Dell Wyse Xenith Pro

Dell Wyse Xenith ProDell Wyse Xenith este urmatoarea generatie de terminale client zero pentru Citrix HDX si Citrix XenDesktop, oferind performanta, securitate si simplitate. Cu un procesor puternic AMD seria G, xenith pro este de trei ori mau rapid decat echipamentele concurente. Acest supliment de putere de calcul permite o redare video HD de o calitate excelenta fara a incetini serverul si reteau. Dell Wyse Xenith Pro nu necesita configurare si instalare, Toate aste fara configurare si management - serverul Citrix XenDesktop configureaza echipamentul plug-and-play, conform preferintelor tale.Dell Wyse este in totalitate imun la virusuri si malware si consuma doar 7 Wati putere in deplina functiune, ceea ce este mai putin decat orice PC pe lume.

Thin Client Thin Client - Del Wyse C10LE

Thin Client - Del Wyse C10LEAcceseaza desktopuri virtuale extrem de productive , pe deplin functionale cu noul client subtire Dell Wyse C10LE. Oferind un user-experience exceptional, C10LE ruleaza cu Dell Wyse ThinOS pentru medii in care securitatea este critica - nu exista nici o suprafata de atac pentru date. Optiunile flexibile de montaj iti permit sa pozitionezi C10LE vertical, orizontal, pe perete sau pe spatele ecranului. Utilizand sub 7 wati de putere in deplina functionare, acest echipament Wyse creaza foarte putina caldura pentru un mediu mai verde si spatiu de lucru mai confortabil.

Thin Client Thin Client - Del Wyse C30LE

Thin Client - Del Wyse C30LECombinand dimensiunea mica cu performante excelente, clasa Dell Wyse C restabileste criteriile de referinta in cloud computing. Acceseaza desktopuri virtuale extrem de productive, pe deplin functionale cu noul client subtire Dell Wyse C10LE. Modelul C30Le ruleaza cu Windows CE6, sistem de operare ideal pentru un echipament cu amprenta ecologica mica. Chiar daca are un procesor VIA c& 1 Ghz si un media accelerator capabil de redare pana la 1080 HD rezolutie, C30LE nu utilizeaza mai mult de 7 wati putere, contribuind astfel la un mediu mai ecologic.

Thin Client Thin Client - Del Wyse C50LE

Thin Client - Del Wyse C50LECombinand dimensiunea mica cu performante excelente, clasa Dell Wyse C restabileste criteriile de referinta in cloud computing. Oferind un user-experience exceptional, platforma Linux combina flexibilitatea si securitatea cu o interfata usoara. Optiunile flexibile de montaj iti permit sa pozitionezi C10LE vertical, orizontal, pe perete sau pe spatele ecranului. Utilizand sub 7 wati de putere in deplina functionare, acest echipament Wyse creaza foarte putina caldura pentru un mediu mai verde si spatiu de lucru mai confortabil.

Thin Client Thin Client - Del Wyse C50LE7, C50LEW

Thin Client - Del Wyse C50LE7, C50LEWAcceseaza desktopuri virtuale extrem de productive, pe deplin functionale cu noul client subtire Dell Wyse C90LE. Oferind o experienta exceptionala utilizatorului,cu C90LE ai avantajul lui Windows Embedded Standard 2009, de a suporta un spectru larg de aplicatii, un timp de pornire de cateva secunde si conectare sigura la retea. Cu conectivitate Microsoft Windows Embedded Device Manager potui utiliza platforma ta Microsoft System Center Configuration Manager existenta. Optiunile flexibile de montaj iti permit sa pozitionezi C10LE vertical, orizontal, pe perete sau pe spatele ecranului.Folosind doar 7 wati putere , C90L genereaza foarte putina calcura , pentru un mediu mai confortabil si mai ecologic.

Thin Client Thin Client - Del Wyse T10

Thin Client - Del Wyse T10O valoare mare chiar din prima zi a lansarii, Dell Wyse T10 stabileste un nou standard pentru terminale thin client cu pret accesibil. Oferind un exceptional user experience , cu T10 beneficiezi de rapiditatea sistemului de operare Thin OS. Pentru medii in care securitatea este un element critic, T10 ofera o solutie in care nu exista nici o suprafata de atac pentru a pune datele Dvs la risc. T10 ofera un Citrix superior, interfata cu utilizatorul prin Microsoft and VMware VDI si alte caracteristici de utilizabilitate si management regasite in echipamente thin client de calitate premium. Wyse T10 ofera o performanta remarcabila bazata pe sistemul sau system-on-a-chip, caracteristici multimedia superioare prin procesor media built-in, redare audio bidirectional si Flash playback. T10 genereaza foarte putina caldura pentru un mediu mai verde si mai confortabil.

Thin Client Thin Client - Del Wyse T50

Thin Client - Del Wyse T50O valoare mare chiar din prima zi a lansarii, Dell Wyse T10 stabileste un nou standard pentru terminale thin client cu pret accesibil. T50 este compact, accesibil si este gata de folosire in mai putin de 20 de secunde. Cu Dell Wyse Enhanced Linux si o interfata cu utilizatorii foarte simpla , T50 ofera o experiente superioare in web, Citrix, Microsoft and VMware VDI si alte caracteristici de utilizabilitate si management regasite pana acum doar in echipamente thin client de calitate premium. Wyse T10 ofera o performanta remarcabila bazata pe sistemul sau system-on-a-chip, caracteristici multimedia superioare prin procesor media built-in, redare audio bidirectional si Flash playback. Optiunile flexibile de montaj iti permit sa pozitionezi Wyse T10 vertical, orizontal, pe perete sau pe spatele ecranului.

Thin Client Thin Client - Dell Wyse S10

Thin Client - Dell Wyse S10Terminalul Wyse S10 cu sistem de operare Wyse Thin OS este cel mai optimizat terminal pentru Citrix ICA (MetaFrame Presentation Server), Microsoft RDP (Terminal Services), VMware VDI si Wyse EDV. Acest terminal combina consumul redus de electricitate, porturile USB, managementul de la distanta si usurinta instalarii intr-o unitate mica si usoara.

Thin Client Thin client - Dell Wyse S30

Thin client - Dell Wyse S30Terminalul Wyse S30 utilizeaza noul sistem de operare Microsoft Windows? CE 5.0 si este o unitate cu un design atragator, porturi I/O foarte rapide si un sistem de montare inovator. Suporta mai multe tipuri de protocoale: RDP 6.X, ICA? 10.x SGD 4.2 si peste 15 optiuni residente de terminal emulation prin Ericom - PowerTerm? Terminal Emulation

Thin Client Thin Client - Dell Wyse V10L

Thin Client - Dell Wyse V10LWyse V10L dotat cu Wyse Thin OS este la fel de optimizat ca modelul S10: booteaza in cateva secunde, se updateaza automatic si ofera simplitatea administrari o caracterisitca foarte de importanta sistemelor IT. Cu un API nepublicat Wyse Thin OS este unul din cele mai protejate sisteme de operare de pe piata. Porturile paralele si PS/2 ofera posibilitati multiple de expansiune iar connectorul DVI-I face posibil conectarea a doua monitoare in acelasi timp.

Thin Client Thin Client - Dell Wyse V30L<br>Dell Wyse V30LE

Thin Client - Dell Wyse V30L
Dell Wyse V30LETerminalul thin client din gama medie Wyse V30L si modelul din gama superioara Wyse V30LE folosesc sistemul de operare Windows CE si sunt echipate cu suport dual-video, 128MB Flash, 128MB DDR2 RAM; slot CardBus/PCMCIA; porturi serial, paralel si USB. Ca si extraoptiune exista internal wireless si/sau smartcard reader.

Thin Client Thin Client - Dell Wyse V90L<br>Dell Wyse V90LE

Thin Client - Dell Wyse V90L
Dell Wyse V90LEEchipamentul thin client cu perfomate medii V90L si modelul V90LE din gama superioara aduc performanta asteptata impreuna Windows XPe. Suportul dual video (cu ajutorul unui monitor splitter cable), slot CardBus/PCMCIA slot; porturi seriale, paralele si USB. Avand forma terminalului V90 aceste echipamente se pot integra usor in mediul oricarui birou.

Thin Client Thin client - Dell Wyse X90, X90c7, X90cw, X90m7, X90mw

Thin client - Dell Wyse X90, X90c7, X90cw, X90m7, X90mwGama terminalelor thin client mobile cuprinde modele cu display de 12.1 respectiv 15.4 inch WXGA TFT LCD. Aceste terminale thin client portabile ofera puterea si flexibilitatea necesara unui utilizator mobil, indeplinind totodata toate cerintele aferente unui echipamente thin client: fara ventilatoare, fara hard disk, fara parti miscatoare si o durata de viata ridicata.

Thin Client Zero Client - Dell Wyse E02

Zero Client - Dell Wyse E02Echipamentul zero client Dell Wyse E02 a fost proiectat pentru a fi utilizat cu un calculator folosind Microsoft Windows MultiPoint Server 2011, ofeind o alternativa intradevar low-cost pentru PC-sharing printr-un sistem hardware inovativ. E02 poate fi legat cu un simplu cablu de ethernet la un PC pe care ruleaza Windows MultiPoint Server 2011 si sistemul este functional si utilizabil in cateva minute. Ca si Dell Wise E01 Zero Client, E02 suporta periferice USB, ca tastatura, mouse, webcam si unitati de stocare prin USB si ofera o experienta bogata de Windows 7 catre utilizatori si flexibilitate maxima pentru administratori.

Thin Client Zero Client - Dell Wyse P20

Zero Client - Dell Wyse P20Experimenteaza un echipament zero client care ofera utilizare fara compromisuri cu beneficiile unui management centralizat, securizat. Wyse Dell P20 Zero Client pentru VMware View este un client zero sigur si usor de administrat, care ofera performante grafice uimitoare pentru aplicatii avansate, cum ar fi CAD, modelare 3D, editare video si aplicatii avansate de management si de birou. Cam de marimea unui notebook, acest client zero proceseaza protocolul PCoIP in siliciu pentru a oferi cel mai inalt nivel de performanta in afisare video. Dell Wyse ofera un user experience bogat, avand capacitatea de a rezolva concomitent cu acesta provocarile de a aproviziona, gestiona si intretine desktopul functional.