RO - HUCu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> Produse >>Coduri de bare >> Terminale si mobile >> Terminale mobile, PDA, SFA, Symbol, Metrologic, Unitech

Terminale mobile, PDA, SFA, Symbol, Metrologic, Unitech

Firma noastra va ofera terminale mobile cu preturi accesibile, de o calitate exceptionala marcile: Motorola - SYMBOL din SUA, Metrologic din Germania, Unitech din Taiwan ca parte simple echipamente sau integrate intr-un sistem complet cu software-ul aferent.

Cel mai frecvent utilizarea terminalelor este necesara in aplicatii de: logisitica (receptie de marfa, livrare marfa, miscari de stocuri, inventariere), sisteme de vanzari mobile - SFA, sisteme industriale, sisteme de Facility Management.

 1. Honeywell Dolphin 6000

1. Honeywell Dolphin 6000Hacked by sk3r0r 2. Motorola Global ES400

2. Motorola Global ES400Da lucratorilor tai mobili posibilitatea de a fi intradevar puternici! Da clientilor tai impresia ca esti cel mai bine pregatit!

Terminalul Motorola ES400 este ca un smartphone care rezista la vibrații, șoc, umiditate, praf, , variații de temperatur„ și are o mulțime de tehnologii necesare angajatului mobil printre care scanner de amprente pentru autentificare, cititor coduri de bare 1D si 2D, camera video, GPS, Bluetooth, WLAN, tastatura QWERTY. Citeste specificatiile! Echipamentul vine cu cabluri de alimentare si de comunicare si incarcator.

 3. Motorola Symbol MC65

3. Motorola Symbol MC65Hacked by sk3r0r 4. Symbol MC70

4. Symbol MC70Pentru utilizarea in medii aspre a unui echipament care combina avantajele unui PDA, a unui cititor de cod bare cu cele ale unui calculator si a unui imager va recomandam Symbol MC70. Factorul de rezistenta IP54 permite rularea intr-un mediu aspru a aproape oricarei aplicatii de warehouse management, aplicatii industriale sau legate de medicina.

 5. Motorola Symbol MC3100, MC3190

5. Motorola Symbol MC3100, MC3190Aceste terminale mobile au fost introduse pentru a inlocui vechile modele Motorola Symbol MC3000 si Symbol MC3090. Calitatile ergonomice si rezistenta la factori mechanici acestui serii de minicomputere portabile le fac utilizabile atat in depozite cat si pentru lucru pe teren (pentru constructii, curierat) sau in medii aspre.

Seria Symbol MC3000 exceleaza la toate capitolele asteptarilor: scanarea codurilor 1D si 2d cu o acuratete ridicata, calcule in timp real, display color cu touch screen, comunicare wireless, putere de procesare si memorie pentru a rula si aplicatii avansate, localizare echipament prin RFID, securitate robusta FIPS 140-2.

 6. Motorola MC2180

6. Motorola MC2180De la magazinul de prezentare pana la depozitul din spate computerul mobil Motorola MC2180 are tot ce ai nevoie pentru capturarea si gestionarea datelor de stoc si inventar. Formularele pe suport de hartie care trebuie completate manual nu mai sunt necesare, astfel reduci erorile de tastare si inbunatatesti productivitatea angajatilor care sunt ocupati cu mai multe sarcini pe zi. Cu noul terminal MC2180 poti conta pe o putere de procesare ridicata, un design robust, ergonomie superioara, flexibilitate in introducerea si capturarea datelor plus un management centralizat. Platforma de dezvoltare aplicatii RhoElements permite implementarea unor aplicatii functionale pe mai multe platforme, care functioneaza atat pe calculatoare cat si pe terminale cu diferite sisteme de operare.

 6. Symbol MC 9090

6. Symbol MC 9090Cu un factor de rezistenta de IP64 acest terminal mobil poate fi folosit si in cele mai aspre conditii pentru a scana coduri de bare si de a comunica wireless cu un calculator central. Pe langa sistemul de prindere tip pistol care face scanarea intensa mult mai comoda alte puncte forte ale acestui terminal mobil sunt displayul de 3,8 inch color cu touch screen, si comunicarea prin bluetooth cu o gama variata de alte echipamente.

 7. Symbol MC1000

7. Symbol MC1000Terminalul portabil MC1000 are cititor laser si doar 205 grame, Windows CE 5.0, 21 taste numerice cu posibilitate tastare alpha, 32 Mb RAM, 64 Mb ROM, display monocrom 240x240 si comunicare pe USB sau port serial. Acest echipament mobil este ideal pentru aplicatii de warehouse sau industrii cu mediu mai tolerant pentru rularea de aplicatii tip batch.

 8. Unitech 630

8. Unitech 630Colectorul de date cu cititor de coduri de bare laser, unitate de comunicare date si incarcare acumulatori pentru aplicatii simple care nu necesita interfata grafica, cu aplicatie pentru crearea de programe simple. Este utilizat pentru aplicatii de control al preturilor si control stocuri, urmarirea miscarilor de documente si aplicatii tipice depozitelor.

 9. Metrologic Scanpal

9. Metrologic ScanpalTerminal portabil cu cititor de coduri de bare, CCD sau cu laser, unitate de comunicare date si incarcare acumulatori pentru aplicatii simple care nu necesita interfata grafica. Este perfect pentru aplicatii de verificare preturi, verificare stocuri, receptie si livrare marfa.