RO - HU
Home >> Despre Noi >> Stiri

Stiri

dd
Incepand cu octombrie 2014 ID System SRL a obtinut certificarea ISO 9001 pentru productia de carduri din PVC si pentru instalarea sistemelor de control acces si pontaj, sistemelor de ticketing pentru stranduri,centre wellness si stadioane
Sarkany ZRT, firma fondatoare a grupului nostru de firme a fost si anul acesta organizatorul principal al cross-swimmingului de pe lacul Balaton . Cel mai popular eveniment sportiv din Ungaria consta in parcurgerea cronometrata prin inot a unei distante de 5.2 km-rii pe lacul Balaton de catre inotatori amatori.
Competitia are deja o renume internationala, avand anul acesta cca. 8000 de inotatori inscrisi in competitie din 26 de tari. Cel mai tanar inotator anul acesta a avut doar 8 ani, iar cel mai batran 82.

Sarkany ZRT este responsabil de monitorizarea si cronometrarea inotatorilor inca din anul 1995. Candidatii sunt rugati sa se inregistreze prin completarea unui formular de inregistrare si participarea la un examen medical pentru a se califica pentru concurs. Participiantii primesc o bratara cu cod de bare pentru identificare care se scaneaza prima data in momentul cand sar in apa si inca odata la sosirea pe partea cealalta a lacului. Pe baza diferentei de timp intre cele doua citiri se calculeaza timpii de parcurgere si se genereaza statisticile evenimentului.
08.10.2012
Codurile de bare implinesc 60 de ani!

Acum 60 de ani, pe 7 octombrie 1952, a fost brevetat codul de bare in Statele Unite.

Primul produs scanat a fost o guma de mestecat intr-un supermarket din Ohio, insa doar in 1974, deoarece pana atunci nu a existat o tehnologie laser destul de performanta pentru a fi utilizata in spectru larg. De atunci in lume sunt deja cca. 5 millioane de coduri de bare inregistrate pe produse si s-au dezvoltat cca. 90 de modalitati de codare in coduri 1D, 2D si coduri de a treie generatie.
03.10.2012 Expo Reclama si Design la Chisinau! Intre 04 si 06 octombrie se va desfasura expozitia Reclama si Design (R&D) la MoldExpo in Chisinau. Reclamă & Design 2012 este o expoziție internațională specializată pe produse și servicii publicitare si tehnologii in relațiile cu publicul. Ne intalnim acolo!
03.08.2012

Promotia lunii iulie continua si in august!

Datorita popularitatii campaniei, am decis sa iti oferim si in august promotia de luna trecuta! Alege-ne pe noi sa te ajutam cu alocarea codurilor de bare pentru produsele tale si ai un mic cadou la alegere. Detalii AICI!
06.07.2012

Echipa Sarkany ZRT, firma fondatoare a grupului nostru de companii, a plecat la cel mai popular eveniment sportiv din Ungaria - cross swimming pe lacul Balaton.

Competitia are loc pe 7 iulie si consta din parcurgerea cronometrata a unei distante de 5.2 km-rii pe lacul Balaton. Interesul fata de eveniment creste de la an la an, competitia ajungand sa aiba deja o renume internationala si un record de peste 9000 de participanti .

Sarkany ZRT este sponsorul principal al evenimentului din 1995 si ajuta la monitorizarea si cronometrarea inotatorilor.

Candidatii sunt rugati sa se inregistreze prin completarea unui formular de inregistrare si participarea la un examen medical pentru a se califica pentru concurs. Participiantii primesc o bratara cu cod de bare pentru identificare care se scaneaza prima data in momentul cand sar in apa si inca odata la sosirea pe partea cealalta a lacului. Pe baza diferentei de timp intre cele doua citiri se calculeaza timpii de parcurgere si se genereaza statisticile evenimentului.

22.06.2012

Pe 21 iunie s-a desfășurat la Târgu Mureș Conferința Topday 2012 , cu tematica Solutii Practice pentru a vinde online.


Citește despre experiențele noastre și vezi poze despre eveniment aici!
03.06.2012

Iasi-ul a stabilit un nou record mondial: 12.740 de lampioane chinezesti au fost lansate sambata seara (02 iunie) la deschiderea oficiala a complexului Palas.

 

Si ce am facut noi acolo? Le-am numarat, desigur! Nu am numarat lampioanele pe cer, ci persoanele care au primit lampioane. Fiecare dintre ei a primit un lampion , o bricheta si o bratara cu un cod de bare unic. La cele 20 de porti de intrare au fost scanate aceste coduri de bare, iar datele au fost centralizate intr-o baza de date.


Click pentru galerie foto si video!

17.05.2012
Am gasit cel mai potrivit scanner pentru reteta electronica!

click pentru detalii