RO - HU


Cu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> Sisteme >> Sistem Rfid

Sistem Rfid

card_rfidTehnologia RFID (Radio Frequency ID) care utilizează tag-uri care emit și recepționează semnale de la distante de până la câțiva kilometrii a schimbat industria de securitate făcând posibilă apariția unor sisteme importante în domenii diferite.


Tagurile RFID pot fi încorporate în obiecte, animale sau oameni care pot fi identificați de rețelele de senzori wireless.


Conform Wikipedia, tehnologia RFID a fost inventată acum peste 60 de ani, dar a început sa fie din ce în ce mai folosită și în Europa, pe scară largă în ultimii ani, atât de firme private în special pentru etichetarea produselor, dar și de guverne care introduc taguri RFID în documentele de identificare (pașapoarte, carte de identitate, etc.).

 

Cu ce te poate ajuta un sistem proximitate?


•   protecția bunurilor/persoanelor (ex. paza și inventarierea în muzee, armată)identificare_marfa_rfid
•   localizarea bunurilor/animalelor/persoanelor (ex. parcuri de mașini, spitale, vacile unei cirezi, cărțile unei biblioteci, transcontainerele unui vapor)
•   urmărirea activității agenților de securitate
•   autentificarea persoanelor care doresc să intre în zone speciale
•   retail
•   măsurarea timpului realizat la cursele atletice;
•   controlul pașapoartelor (actualmente nu se practică în UE);
•   aplicarea taxelor rutiere pe anumite autostrăzi etc.;
•   urmărirea locomotivelor și vagoanelor la căile ferate;

 

Cu ce te putem ajuta noi?

acces_cladire_rfid
Oferim clienților noștri o platformă generică, completă și integrată incluzând software și hardware RFID. Prin această platformă se pot monitoriza în timp real mii de taguri (bunuri sau persoane) prezența lor, locația și alți parametrii precum miscare, deteriorarea tagului, verticalitatea acestuia, temperatura, umiditatea și altele.

Echipa noastră oferă consultanță în elaborarea sistemelor RFID dar și realizarea, instalarea și punerea în funcțiune a acestor sisteme, împreună cu toate echipamentele, consumabilele și softurile necesare.

 

De peste 10 ani urmărim cele mai noi tendințe ale tehnologiei RFID. În acest timp am implementat sistemele la diverse companii și organizații, dintre care:

PORTOFOLIO

 


Ce soluție ți se potrivește? Cere ne ajutorul sau oferta! Contactează-ne!

 

O platformă RFID. Aplicații nelimitate.