RO - HU

 


Cu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> Produse >>Carduri >> Sisteme eliberare carduri bancare sau de telefonie marca Matica

Sisteme eliberare carduri bancare sau de telefonie marca Matica

Aceste echipamente sunt recomandate companiilor emitente de carduri ca institutiile financiare, societati de asigurare, retaileri, lanturi de farmacie etc. Calitatea, siguranta in functionare a produselor si pretul atractiv sunt doar cateva caracteristici care incerc sa va ajuta la o decizie inteleapta privind sistemul Dvs. de emitere carduri.

Imprimanta de carduri Embosser placute metalice

Embosser placute metaliceMatica are o experienta de peste 10 ani in productia de echipamente pentru embosat placi metalice. Aceste echipamente ofer productivitate maxima si sun utilizate cu precadere in industria constructoare de masini si aparate electrice, santiere navale, rafinerii, producatoare de aparate de masurat etc.

Imprimanta de carduri Matica Desktop Systems

Matica Desktop SystemsCand volumul, costul si dimensiunea sunt factori importanti Matica ofera echipamente de incredere pentru personalizarea cardurilor. Aceste echipamente au o multime de caracteristici importante precum: imprimarea cardurilor la o rezolutie de 300 dpi la viteze mari, embossarea cardurilor, encodarea (personalizarea electronica) a benzilor magnetice si a chipurilor, mai multe magazii pentru personalizare simultana a mai multor tipuri de carduri, tehnologie de imprimare cu retransfer, emiterea de carduri EMV. Echipamentele sunt potrivite pentru emiterea instanta a cardurilor in volume mici si medii

Imprimanta de carduri Matica Mailing Systems

Matica Mailing SystemsAceste sisteme pot functiona separat sau conectate la echipamentele de emitere carduri si au rolul sa pregateasca cardurile emise intr-o forma finala pentru a putea fi expediate prin posta. In acest sens acest echipament tipareste brosuri personalizate dintr-o baza de date, lipeste cardul de brosura potrivita, verifica corespondenta dintre card si brosura, adauga materiale informationale, pliaza aceste documente si le introduce intr-un plic.

Imprimanta de carduri Matica Mid Range Systems

Matica Mid Range SystemsPentru banci, institutii financiare, programe de loialitate de mare anvergura, companii de telecomunicatii, sisteme moderne de sanatete emiterea centralizata a cardurilor este foarte importanta. Tocmai de accea Matica ofera aceste echipamente pentru productia unui volum mediu si mare de carduri. Echipamentele sunt modulare si pot avea de la embosser carduri, inscriptor banda magnetica, modul de personalizare a cardurilor EMV, pana la sisteme de aplicare a etichetelor pe carduri si pot fi conectate cu sisteme de mailing.