RO - HU

 
Home >> Servicii >> Servicii de productie carduri

Servicii de productie carduri: imprimare, tiparire si personalizare carduri PVC cu banda magnetica, cu chip


I. Productie carduri din PVC

ID System dispune de o linie de fabricatie moderna pentru realizarea cardurilor din PVC. Astfel putem sa oferim carduri de fidelitate de o calitate foarte buna, de la cele mai mici tiraje pana la cele mai mari, avand preturi imbatabile si termene de livrare foarte scurte. Imprimarea cardurilor se realizeaza la calitate forografica,color pe ambele fete, cu echipamente si cerneluri speciale pentru imprimarea cardurilor PVC rezultând culori vivide care rezista la zgarieturi si la apa.
Cele cateva milioane de carduri realizate de noi in ultimii 6 ani au ajuns la mai mult de 1000 firme si sunt si acum in mainile clientilor acestora.

Oferim discount agentiilor de publicitate! Pentru detalii contactati-ne!

                       Domeniul de utilizare

  - card de fidelitate
  - legitimatie
  - card acces hotel
  - card acces piscina
  - card cadou
  - card membru
       Livram carduri pentru urmatoarele firme:

  - farmacii
  - magazine
  - restaurante, hoteluri
  - dealeri auto
  - centre wellness
    Tipurile cardurilor noastre:

  - card cu banda magnetica
  - card cu cod de bare
  - card cu chip
  - card contactless (RFID)

 

Oferta noastra:
- realizarea gratuita a machetei (daca clientul nu are la dispozitie grafica pentru carduri)
- realizarea gratuita a mostrelor de card pe baza machetei
- ajustarea culorilor dupa un material imprimat primit de la client (fluturas, mapa, carte de vizta)
- realizarea in regim de urgenta a cardurilor (cand acest lucru este necesar)
- personalizarea cardurilor
- elemente speciale pentru carduri
- sisteme de fidelizare complete

Putem realiza si următoarele tipuri de carduri:

Carduri_loialitate Carduri_loialitate printare_carduri_sidefate
Carduri simple albe Carduri metalice
colorate în masă - argintiu,
auriu, bronz, etc
Carduri cu luciu perlat
carduri sidefate
legitimatii_acosoane_card productie_cartele_chip carduri_mifare_proxi
Cartele magnetice
carduri cu bandă
magnetică HiCo sau Loco
Carduri cu chip de contact
carduri cu memorie
carduri cu CPU
Carduri de proximitate
Card RFID
card cu chip de proximitate


II. Personalizare carduri din plastic
Imprimare carduri nominale - informatii variabile pe carduri

Majoritatea cardurilor, deși au aceeași grafică, conțin ?i elemente unice, adică informații care diferă de la card la card: un număr de serie sau un cod de bare, numele, fotografia și alte date ale posesorului, etc.

Grafica de bază a cardurilor (elementele comune de design) se imprimă cu metoda sus menționată , iar datele care diferă de la card la card se imprima ulterior cu imprimante de carduri cu transfer termic. Această personalizare ulterioară se poate efectua în culorile: negru, alb, galben, roșu, albastru, verde, auriu, argintiu, sau color (se folosește de obicei pentru imprimarea legitimațiilor cu poză).

carduri_mifare_proxi carduri_mifare_proxi carduri_mifare_proxi

Carduri cu cod de bara
carduri personalizate cu coduri de bare

Carduri numerotate
carduri înseriate cu numere crescătoare, aleatorii sau din baza de date

Carduri nominale
cu date variabil din baza de date si/sau poza


III. Elemente auxiliare pe carduri - finisaje speciale
Carduri de fidelitate - carduri de control acces - carduri cadou

personalizare_card_pvc

După imprimarea și personalizarea cardurilor, acestea pot fi finisate cu diferite metode speciale pentru a Ie conferi siguranță sau eleganță. Toate cardurile produse de noi au un finisaj de rezistență inclus în preț: sunt carduri laminate. Dacă vrei siguranță împotriva falsificări cardurilor putem aplica, în afară de metodele tradiționale de securizare holograme pe carduri.

Pentru a le oferi un aer de eleganță poți opta pentru carduri de culori metalice, forme în relief, bandă răzuibilă, bandă de semnătură, imprimare cu culori metalice (auriu, argintiu), carduri parfumate, carduri autocolante sau chiar texturi speciale cum ar fi: blană, jeans etc.

Cardurile pot fi perforate pentru a fi folosite ca și ecuson sau legitimație sau pot fi realizate in forma detașabilă, un card de dimensiuni standard se rupe în 3 bucăți, fiecare bucată fiind un breloc pentru chei.

 


Cardurile noastre

card_bc_mures card_bc_mures tiparire_vouchere_card tiparire_vouchere_card tiparire_vouchere_card
carduri_legitimatii_card_cartele imprimare_carduri_fidelitate tiparire_vouchere_card tiparire_vouchere_card tiparire_vouchere_card

 

Citește și despre:

carduri_legitimatii_card_cartele imprimare_carduri_fidelitate scanner_coduri de bare cititor_banda_magnetica imprimanta_carduri_termica
Sisteme de control acces și pontaj Sistem de fidelizare clienti Cititoare
coduri de bare
Cititoare de carduri Imprimante de carduri pentru birou


Serviciile noastre:

 1. Creare design design_card

 

Ai idei, dar nu știi cum să le realizezi? Sau nu ai idei? Lasă pe mâna noastră designul cardurilor tale! Concepem logo, formă, culoare, stil, tot ce ai nevoie pentru succesul cardului Tău. Recunoaștem sau nu, cardul va fi ce te va reprezenta în fața clienților, ea va fi semnătura și cartea ta de vizită. Nu lăsa deci acest aspect pe mâna unor amatori!

 

Înapoi la inceputul paginii >>

 

2. Color matchingcomparare culoare card

Pe fiecare monitor culorile arată altfel. Și fiecare imprimantă e calibrată altfel. Așa se întâmplă că culorile de pe card de multe ori nu ies asa cum le-ai imaginat Tu. Din acest motiv îți oferim soluția care îți va garanta satisfacția: Trimite-ne un material tipărit care are culorile pe care ți-l dorești: carduri vechi, pliante, meniuri, iar noi vom calibra culorile până acestea vor ieși exact cum ți le dorești tu!

 

Înapoi la inceputul paginii >>

 

3. Montare accesorii card accesorii ecusoane

Multe carduri au o menire mai specială: carduri de acces, carduri legitimații, carduri abonament. Aceste carduri nu se pun simplu în portmoneu, ci de multe ori vin cu niște accesorii:

•   șnururi textile, metalice, din plastic, Lanyard

•   suporturi de card simple sau din material luminescent, flexibile sau rigide, transparente sau colorate

•   clipsuri de plastic, metalice, cu magnet

 

Înapoi la inceputul paginii >>

 

4. Mostre gratuite mostre card

 

Pentru a fi în totalitate mulțumit de cardurile pe care ți-l producem poți opta pentru mostre gratuite. După primirea sau finalizarea designului imprimăm câteva mostre pe care ți-l trimitem prin postă. Astfel începem producția propriu zisă doar după ce am primit un feedback pozitiv de la tine.

 

Înapoi la inceputul paginii >>

 

5. Creare și tipărire materiale auxiliare auxiliare carduri

Din ce în ce mai des se optează pentru o prezentare mai specială a cardurilor. Cardurile vin cu un pliant, o broșură de informare sau o simplă scrisoare de informare sau de bun venit. Aceste materiale trebuie să corespundă ca și identitate vizuală și din punctul de vedere a calității și managementul culorilor cu cardurile comandate, astfel ne asumăm și aceste responsabilități. Ca Ție să-ți fie mai ușor să procuri cardul cu toate produsele și materiale auxiliare de la un singur furnizor.

Înapoi la inceputul paginii >>

 

6. Împachetare, ambalare și prezentare carduri

impachetare carduri

 

Vrei să trimiți cardul prin poștă noilor posesoriș Oferă-le un ambalaj profesionist, trimite cardul în plicuri personalizate sau chiar cutiuțe din carton, plastic. Sau poți avea și idei mai provocatoare: mici pungi de cadou, cutiuțe cu forme speciale – pușculiță, casă -  sau orice idee trăsnită ți-ar veni, noi vrem să fim lângă tine în ajutorul Tău. 

 

Înapoi la inceputul paginii >>

 

7. Direct mailing – expediere carduri postare_carduri

Lasă pe grija noastră expedierea cardurilor către client, alături de toate materialele promoționale pe lângă care le prezinți. Indiferent dacă optezi pentru plicuri, colete sau la prezentare recomandată împreună cu partenerii noștri de încredere ținem să-ți venim în ajutor. Ca tu să beneficiezi de servicii de la A la Z în privința cardurilor și să te poți focusa pe aspecte mai importante ale afacerii tale.

Înapoi la inceputul paginii >>

 

8. Garanția perfecțiunii carduri de calitate

 

Verificăm fiecare card produs și personalizat de noi, ca la tine să ajungă numai cele fără imperfecțiuni și fluctuații de culori. Altfel, pentru fiecare card defect trimis înapoi iți trimitem două perfecte.
Dacă numărul cardurilor defecte depășește 10% din comanda ta, refacem cardurile trimise înapoi și primești 50% reducere la comanda următoare.

 

Înapoi la inceputul paginii >>