RO - HUCu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> Sisteme >>Sisteme cu coduri de bare >> Managementul productiei

Managementul productiei - Sistem de urmarire a productiei tip QMS

Succesul unui sistcititor_barcodeem de producție depinde în mare parte de fluxul de informații:

•   informații directe și prompte despre fiecare unitate și angajat în parte
•   informații despre defectele și punctele forte al procesului de asamblare
•   informații în timp real la tine în birou
•   informații care stau la baza luării deciziilor privind managementul costului, calității, logisticii în timp real, sau strategiei de planificare

Sistemele Q3 (derivând din Quantity * Quality * Querry of information) sunt menite de a obține informațiile necesare funcționării fluide a unui proces de producție.


Q3 nu este doar un sistem de software, ci se bazează pe o experiență vastă în ceea ce privește aplicarea codurilor de bare sau RFID în procesului de producție.

 

Cum funcționează un sistem de urmărire și management al producției?

Procese de business în sistemul Q3:


•   Gestiunea materiilor prime - conexiune cu SCM
•   Listele de inventar - conexiune cu planul de producție
•   Urmărire procesului de asamblare - TQM și Just in Time
•   Controlul producției - Conexiune cu sistemul ERP
•   Controlul calității - conexiune TQM și HR
•   Monitorizarea procesului de achiziție - conexiune cu departamentul de logistică

 

 

Ce iți oferă un sistem Q3?


Monitorizarea procesului de achiziție – Ai posibilitatea urmăririi automate cu ajutorul codurilor de bare a componentelor în procesul de asamblare, și rezultatele verificării calității acestora oferind un feedback important și furnizorilor.


depozit_cu_coduri_de_bareUrmărirea producției - Poate fi urmărit la minut, care componentă când, și de cine a fost asamblat, sau cine și când a efectuat verificarea calității. Verificarea calității se face vizual sau cu instrumente de verificare, proces care de asemenea poate fi integrat în sistem.


Inspecția reproducției (rework) - Poate fi calculată ulterior procesului de colectare a datelor menționat anterior. Deci, informația există, oferind oportunitatea de a analiza defectele cele mai des ivite, și de a elimina aceste defecte. Puteți verifica dacă defectele apar din cauza furnizorului sau nu.


Responsabilitatea pentru produse - Toate produsele și angajații pot fi unic identificate. Sistemul poate înregistra datele procesului de producției, așadar apare și posibilitatea analizării performanțelor angajaților, creșterii eficacității acestora. Obiectivul cel mai important fiind: 100% produse de calitate. Secția de management este la zi cu defectele cele mai des întâlnite, managerii pot analiza performanța departamentelor, forței de muncă, precum și calitatea materiilor prime (componentelor principale).

 

Cu ce Te putem ajuta?

Pentru un astfel de proiect ai neapărat nevoie de :

•   Cititoare de coduri de bare, PDA sau scanphone
•   Imprimanta de coduri de bare și etichete sau ajutorul nostru în a-ți imprima etichetele necesare
•   Aplicație software
•   Un proiect bine gândit și expertiza si experiența cât mai relevantă a furnizorului

 

 necesitati  deplasare la sediu  gestiune cu terminale mobile  proiectare gestiune coduri de bare  optimizare costuri  imprimante coduri de bare  software coduri de bare  accesorii coduri de bare
 Determinarea necesităților  Deplasare la sediul Tău   Găsirea soluției optime   Proiectare- planuri și descrieri tehnice  Optimizarea costurilor   Echipamente hardware  Soluții software  Accesorii și consumabile
 montare sistem coduri de bare  manual de utilizare  sistem de identificare  instruire barcode  postimplementare   functionare cititoare de coduri de bare  suport coduri de bare  mentenanta imprimante
  Implementare, asamblare și montare   Manuale, ghiduri și fise tehnice  Pornire de probă  Instruire angajați  Control post-implementare  Asigurarea funcționării continue  Suport tehnic  Mentenanță tehnică

 

 

De ce noi?

Un sistem Q3 este o investiție destul de mare. Exact de aceea ne bucurăm de succesele clienților noștri la cine am proiectat și introdus Q3:

•   3 fabrici Electrolux din Ungaria și Italia
•   Mai multe fabrici din industria auto-moto
•   Fabrici Samsung și Delco Remy din regiune

 

Succesul proiectului Tău depinde de experiența celui cine Te ajută. Lăsăm referințele noastre să te convingă! Click aici pentru a vedea la ce alte proiecte lucrăm!


Contactează-ne pentru mai multe detalii sau cere-ne oferta!