RO - HU

Carduri de fidelitate pentru farmacii, spitale, centre medicale
Cere acum oferta noastra de pret pentru carduri!

 cod de bare  productie_carduri  imprimanta_termica_carduri

Cititor coduri de bare
Motorola Symbol LS2208


Click pentru detalii!

Productie carduri

Click pentru detalii sau
cere-ne oferta!

Role etichete termo
diferite marimi


Cere-ne oferta!

Cititor coduri 2D
Motorola Symbol DS4208


Cere-ne oferta!

Pana 01.03.2015 la achizitionarea unei imprimante de coduri de bare (imprimanta de etichete) Zebra GC420T primesti GRATUIT 1500 de etichete de marimea 50x25 mm si un ribon aferent. Daca ai nevoie de etichete de o alta marime recalculam cantitatea etichetelor in functie de marimea dorita. Transportul gratuit este in reteaua Fan Courier, Nemo Express si Urgent Curier.

Detalii . . .

Alocare cod de bare pentru producatori sau importatori

Optează acum pentru serviciile noastre de obținere coduri de bare producator și primești gratiut la alegere:

 • 10.000 etichete cu cod de bare autocolante personalizate sau
 • un cititor de coduri de bare!
 • Beneficiind de oferta noastra poti folosi codurile tale de bare din primul moment. Raspundem la orice solicitare in aceasi zii si codurile sunt alocate in maxim 24 ore.

  alocare_coduri_de_bare

  Click pentru detalii!

  Terminalele mobile (PDA-urile) sunt dispozitive care permit accesarea, colectarea si prelucrarea informatiilor pe teren si in depozite. Cele mai noi modele de terminale mobile imbina functionalitatile si designul unui smart-phone cu durabilitatea si precizia unui cititor de coduri de bare si o platforma pentru aplicatii software industrale.

  Ce terminal mobil Ti se potriveste? Click pentru ofertele noastre!

  Primul terminal mobil cu sistem de operare Android OS este lansat pe piata de Motorola in anul 2013.
  Creat pentru a satisface exigentele personalului in retail, acest echipament functioneaza ca telefon mobil, cititor coduri de bare portabil, cititor carduri.

  Sistemul de operare Android Extins pentru aplicatii business si caracteristicile hardware permit folosirea lui pentru orice operatie complexa de retail

  Detalii despre terminalul mobil Motorola MC40. . .

   

   

          Produse cloud computing de la Dell Wyse

  alocare_coduri_de_bare

  Cand protejarea utilizatorilor si datelor companiei devine o provocare din ce in ce mai mare, solutiile Thin Client si Zero Client de la Dell Wyse ofera imunitate totala la virusi si malware.

  Ce inseamna Thin Clint? Click aici!!

  Produse Thin Clint? Click aici!!

   

  Stiai că . . .. interesante

  . . . la toate produsele cumparate de la noi primesti Garanția funcționării continue? Adică dacă orice echipament al tău aflat în garanție se defectează, îți oferim gratuit un alt echipament în schimb pe timpul reparațiilor.

  . . . Contrar credinței populare, codurile de bare de pe produsele din magazine nu contin pretul acestuia, doar un numar de identificare a produsului.

  . . . cititorul de coduri de bare Motorola LS2208 rezistă la căzături pe ciment chiar de la 1.5 m? Click aici pentru a descoperi alte caracteristici care cu siguranță te vor surprinde!

  . . . clientul nostru, Meridiana - Transfer de bani iți oferă de acum brelocuri din materie de card, inscripționate cu un cod de bare? Brelocurile au menirea de a te identifica în sistemul lor cu ajutorul barcodului tău personal ca să nu mai pierzi atât timp la ghișeu cu completarea datelor .

  . . . Lui Walt Disney, creatorul lui Mickey Mouse, i-a fost frică de soareci?

  Ce este codul de bare?

   

  ID System este specialist in tehnologii de identificare automata bazate pe coduri de bare, carduri si RFID integrand echipamente si software in solutii complete pentru clienti din diferite domenii. Atuurile firmei noastre sunt flexibilitatea solutiilor oferite, experienta pe pietele internationale precum si energia unei echipe tinere. Produsele si solutiile noastre se incadreaza in urmatoarele categorii:

  cititoare coduri de bare, terminale mobile, imprimante coduri de bare, cititor cod bare, imprimanta cod bare Solutii bazate coduri de bare oferite: gestiune depozite bazate pe coduri de bare, urmarire colete, Facility Management, Sales Force Automation. ID System este importator direct si de cititoare de coduri de bare si terminale mobile fiind partenerul firmelor Motorola (Symbol) si Metrologic, imprimante de coduri de bare industriale, de birou si mobile Zebra, etichete si riboane.
  imprimare carduri, imprimanta carduri, imprimante carduri PVC Sisteme de fidelitate bazate pe carduri pentru hoteluri, solutii de acumulare puncte bonus,sisteme si echipamente de emitere carduri chip pentru banci, control acces si pontaj bazate pe carduri de proximitate sunt doar cateva exemple de solutii oferite de ID System. Oferim deasemenea imprimante de carduri Matica, Smart si Evolis, cititoare de carduri si oferim servicii de imprimare carduri.
  Wyse thin client, wyse s10, Wyse s30, WYSE V50 Tehnologia Thin Client se adreseaza organizatiilor mai mari unde securitatea datelor, protectia contra virusilor, si costurile de exploatare a infrastructurii IT sunt importante, iar datele sunt prelucrate pe un server central. Terminalele Thin Client de la Wyse sunt statii de lucru fara HDD, fiind conectate la serverul central toate datele fiind stocate si aplicatiile ruland pe server. Conexiunea se poate face prin RDP, ICA terminalele fiind perfecte si pentru virtualizarea desktopului cu ajutorul VmWare sau Citrix. Astfel costurile totale de exploatare scad fiind vorba de o "solutie green computing".
  Control acces stadioane si stranduri, sisteme de parcare ID System ofera sisteme complete control acces si ticketing pentru stadioane si stranduri si sisteme de parcare pentru centre comerciale sau autoritati locale. Oferim consultanta tehnica, echipamente de la cei mai renumiti producatori precum si instalarea si punerea in functiune a sistemelor bazate pe coduri de bare sau carduri.