RO - HU

 
Home >> Produse >>Carduri >> Imprimante de carduri >> Imprimante de carduri - Matica Chica, Evolis Pebble

Imprimante de carduri - Matica Chica, Evolis Pebble, Edisecure, Evolis Primacy

ID System este distribuitor autorizat pe piata de imprimante de carduri Evolis, Edisecure, Evolis, Matica.

Imprimantele de card de birou sunt destinate unui volum mai mic de carduri, in special pentru imprimare carduri de control acces sau personalizare carduri preimprimate.

Imprimanta de carduri functioneaza cu metoda de imprimare termo-transfer (transfer termic). Pentru acesta are nevoie de doua consumabile esentiale: cardurile albe si riboane. Cardul blank introdus in imprimanta se misca impreuna cu ribonul si trece sub o componenta numita cap de imprimare termica. Sub actiunea acestuia culoarea este transferata de pe ribon pe card.

Firma italiana MATICA produce imprimante de carduri, sisteme de persoanlizarea a cardurilor si sisteme de embossare a placutelor de metal fiind furnizorul oficial al guvernului SUA, iar distribuitorul firmei in Romania este SC ID System SRL.

Evolis este cea mai cunoscuta marca de imprimanta de card, fiind renumita pentru performantele sale si pentru costul mic al consumabilelor.

 

Pentru toata gama de imprimante de carduri oferim toate consumabilele necesare: riboane, carduri blank, carduri color, kit-uri de curatare, software editare carduri etc.

Cu ajutorul unei imprimante de card cu transfer termic se poate realiza personalizarea fiecarui card in parte cu un numar de identificare, cod de bare sau chiar o fotografie. Aceste imprimante sunt potrivite pentru imprimarea unor cantitati de carduri mai mici de 2000 de bucati. Daca cantitatea depaseste acest numar atunci tiparul offset este mai convenabil.

Imprimanta de carduri 1. Evolis Primacy

1. Evolis PrimacyImprimanta de carduri Evolis Primacy este o imprimantă high-end, destinat utilizatorilor carora perfectiunea imprimarii cardurilor este esential.

Fiind o imprimanta ușor de utilizat, flexibila și rapida (pana la 210 carduri color sau 850 carduri monocrome pe ora) este solutia ideala pentru a emite carduri.

Construit sa reziste in timp, imprimanta Evolis Primacy poate fi utilizat pentru a imprima un volum mai ridicat de carduri decat imprimantele anterioare ale firmei.

Aceasta este opțiunea perfectă pentru a oferi carduri ce trebuie personalizate in fata locului: abonamente la diferite servicii, legitimatii de calatorie, carduri de acces, carduri de fidelitate.

Imprimanta de carduri 2. Zebra ZXP1

2. Zebra ZXP1Imprimanta termica de carduri Zebra ZXP 1 este ideala pentru un volum mic de carduri imprimate color sau alb-negru. Seria ZXP 1 ofera o solutie completa de imprimare la 300 de dpi cu investitii minime. Datorita marimii mici este o alegere populara cand spatiul este limitat (pe birouri, receptii, case de bilete). Certificatul Energy-Star si riboanele ecologic fac imprimanta Zebra ZXP1 cea mai buna imprimanta de carduri entry-level de pe piata.

Imprimanta de carduri 3. Zebra ZXP3

3. Zebra ZXP3Seria ZXP 3 a imprimantelor termice de carduri Zebra este linia profesionala a imprimantelor de birou. Zebra ZXP 3 este solutia ideala pentru un volum mediu de carduri pe zi (imprimate color sau monocrom). Imprimanta ofera o calitate de imprimare excelenta la 300 de dpi si necesita cunostinte minime de operare.

Seria ZXP 3 ofera caracteristic avansate, viteza de imprimare mare, capacitati mari de ribon si sertar de carduri mai mare ca in cazul seriei ZXP1. Zebra ZXP 3 este ideala pentru a imprima si personaliza legitimatii, carduri de acces, cartele de membru sau carduri de abonament.

Imprimanta de carduri 4. Zebra ZXP 8

4. Zebra ZXP 8Imprimanta de performanta inalta Zebra ZXP 8 ofera o calitate perfecta a imaginii imprimate si culori vivide. Imprimanta are capacitatea de a imprima si pe carduri cu suprafete denivelate (carduri cu chip de contact) sau carduri care trebuie sa fie rezistente la diverse socuri fizice sau la abraziune. Folosind un procesor inovator ofera o resolutie superioara la cele mai mari viteze de imprimare din clasa sa, fiind ideal penru un volum mai ridicat de carduri .

Noua tehnologie Zebra de imprimare simultana pe ambele fete, fara margini albe, cu tehnologie over-the-edge cu siguranta vor satisface exigentele de calitate pe care le astepti de la brandul Zebra.

Imprimanta de carduri 5. Evolis Zenius

5. Evolis ZeniusImprimanta de carduri Evolis Zenius este solutia ideala pentru birouri, secretariate sau puncte de vanzari, fiind foarte usor de folosit. Modelul zenius are un design compact si modern, are tava de alimentare si tava de iesire in fata ceea ce permite incadrarea lui si in spatii mici.

Este o imprimanta termica care imprima poze si imagini color la o calitate inalta cu o viteza mare, fiind ideala pentru legitimatii studenti, angajati, membrii, carduri de acces sau abonamente.

Optional, la varianta Expert a imprimantei Evolis Zenius pot fi adaugate diferite module de encodare: de banda magnetica, de chip, de proximitate.

Imprimanta de carduri 6. EdiSecure DCP 240+

6. EdiSecure DCP 240+DCP 240+ este o imprimanta single side, fiabila, usor de utilizat, cu o viteza mare de tiparire (până la 160 carduri full color pe oră) si o calitatea a printului foarte buna (tehnologie edge to edge).

Datorita design-ului si dimensiunii reduse aceasta imprimanta de carduri este ideala pentru orice tip de birou, și mai mult decât atât, este foarte silențioasă.

Pretul atractiv, usurinta utilizarii si gama larga de consumabile cu care este compatibil face imprimanta DCP 240+ alegerea noastra pentru carduri de fidelitate,legitimații, carduri de membru, gift carduri sau carduri de control acces imprimate local, la Dvs. in birou.

Imprimanta de carduri Evolis Pebble

Evolis PebbleEvolis Pebble este o imprimanta care ofera o calitate a imprimarii excelenta asigurand totodata un cost redus pentru imprimarea cardurilor de fidelitate color sau monocrom. Aceasta imprimanta de carduri vine cu softul de editare si imprimare carduri eMedia Card Designer cu posibilitatea conectarii la baze de date Excel. Imprimanta are o garantie de 3 ani fara limita de utilizare.

Imprimanta de carduri Matica Chica 4

Matica Chica 4Cea mai folosita imprimanta de carduri de categorie medie pentru imprimarea cardurilor in policromie sau monocrom la o rezolutie de 300 dpi. Excelent pentru legitimatii, carduri fidelizare, cartele acces hotel, carduri de membu etc. imprimanta de carduri Matica Chica 4 poate sa le imprime color sau monocrom si poate encoda si banda magnetica sau chipul de pe carduri. Are conexiune USB si Ethernet si vine cu un software de editare si imprimare carduri cu posibilitate de imprimare din baze de date

Imprimanta de carduri Matica Chica Plus

Matica Chica PlusAcest echipament este cel mai nou membru al familiei de produse Matica avand calitati exceptionale: imprimare pana la marginiile cardului (edge-to-edge) la 300 dpi, display LCD, optiuni de enodare banda magnetica, chipuri si chipuri de proximitate (contactless) precum si modul Flip Over pentru imprimare ambelor parti ale cardului.

Imprimanta de carduri Matica Dupla

Matica DuplaPentru personalizarea cardurilor Dvs. de fidelitate, a legitimatiilor sau a diferitor carduri de promotii pe ambele fete ale cardului la o viteza ridicata va recomandam imprimanta de carduri Matica Dupla, aceasta imprimanta fiind potrivita pentru volume mai insemnate de carduri imprimate.