RO - HU
Home >> Despre Noi >> Green Way

Green Way

reciclare_plastic

Acum câțiva ani, din când în când auzeam fraza “Fii conștient de mediul înconjurător!” sau “Reciclează!”. Multe lucruri un știam despre acestea, dar cine recicla era o persoană interesantă și bună la suflet. Și mai mult, spuneam că responsabilitatea față de mediu se poate confunda cu cei șapte ani de acasă, și căram o sticlă sau o hârtie până la cel mai apropiat coș de gunoi. Și cu asta ne-am și împăcat conștiința.


Între timp însă ne-am dat seama, că asta nu e de ajuns. E timpul să facem ceva. În cursul producției de carduri acumulăm destul de mult gunoi: carduri rebut, materiale card rămase din tăiere, riboane colorate folosite și mi și mi de metrii pătrați de ambalaje .


Luni întregi stăteam de gânduri , cautam soluția ca toate astea să nu aruncăm la gunoi ci s-o folosim pentru ceva creativ și cu fantezie. Atunci am găsit o firmă micuță din Târgu Mureș, cine consideră reutilizarea deșeurilor din industrii mici o atitudine, și crează obiecte de artizanat, cadouri și decorații unice doar din materiale uzate.


Ne-am făcut prieteni și de atunci ne ajutăm reciproc să fim green. Treci pe la pagina lor web (www.green-way.ro ) , sau intră chiar în magazin să vezi ce se pot face din deșeurile producției de carduri!

reciclare_hartie