RO - HU
 
 


Cu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> Sisteme >>Sisteme de parcari >> Gradul de ocupare

Sistem de parcare prin monitorizatea gradului de ocupare

Ce probleme rezolvă un sistem de monitorizare a gradului de ocupație?

parcare_aglomerata

Sistemele oferite de noi au funcții pentru evidențierea gradului de ocupare șontrol al traficului intern în cazul parcărilor interioare supraetajate sau subterane.

 

Pentru optimizarea traficului din cadrul parcajelor hotelurilor, centrelor de conferințe, birourilor, precum și a centrelor comerciale și de distracții iți propunem sistemul SSA, sistem de identificare a locurilor libere de parcare.


Unde nu există un sistem de identificare automată a locurilor individuale de parcare ocupate, se pot ivi aglomerări uriașe care pot bloca circulația, mai ales:

•   în orele de deschidere și închidere ale centrelor comerciale,
•   la începerea și terminarea evenimentelor,
•   la sfârșit de săptămână și în zilele din înaintea sărbătorilor.


Vizitatorii pierd foarte mult timp în căutarea unui loc liber, pentru că în asemenea situații nu pot identifica ușor locurile neocupate din parcare,.


parcare_liberaAvantajele sistemului de parcare cu identificare individuală:


•   Minimalizează aglomerările de autovehicule
•   Ajută la găsirea ușoară a locului de parcare
•   Crește confortul de parcare
•   Parcare ordonată, creșterea respectării disciplinei în parcare

 


Cum funcționează un sistem de monitorizare grad de ocupație?

Singura soluție pentru identificarea de la distanță a poziției locurilor libere de parcare este urmărirea individuală a pozițiilor din punct de vedere fizic. Pentru determinarea stării (ocupat/neocupat) unui loc de parcare este necesar un detector cu ultrasunete.

Funcția OFF-line:Dispozitivul emite fascicule de raze care sunt reflectate înapoi, astfel dispozitivul primește informația asupra stării locului de parcare și dă comenzi dispozitivului de semnalizare, o lampă cu LED-uri verzi și roșii.

 
Funcția ON-line:
Aceste detectoare sunt capabile de generare și transmitere de date. Datele sunt preluate de către software-ul ParkSign de pe serverul central care fac posibilă urmărirea, controlul online al sistemului precum și arhivarea datelor colectate. Cu ajutorul acestor date, la punctele de intrare în spațiul garajului de parcare, se pot comanda panouri digitale cu informații despre nivelul de încărcare a garajului. În cazul în care garajul de parcare este plin, sistemul poate acționa individual la închiderea și deschiderea unor porți de ecluză. Datele pot fi sharuite cu orice alt sistem de parcare și se poate integra cu orice alt sistem de parcare controlată.

 

Cu ce Te putem ajuta?

 necesitati  deplasare la sediu  gestiune cu terminale mobile  proiectare gestiune coduri de bare  optimizare costuri  imprimante coduri de bare  software coduri de bare  accesorii coduri de bare
 Determinarea necesităților  Deplasare la sediul Tău   Găsirea soluției optime   Proiectare- planuri și descrieri tehnice  Optimizarea costurilor   Echipamente hardware  Soluții software  Accesorii și consumabile
 montare sistem coduri de bare  manual de utilizare  sistem de identificare  instruire barcode  postimplementare   functionare cititoare de coduri de bare  suport coduri de bare  mentenanta imprimante
  Implementare, asamblare și montare   Manuale, ghiduri și fise tehnice  Pornire de probă  Instruire angajați  Control post-implementare  Asigurarea funcționării continue  Suport tehnic  Mentenanță tehnică


Succesul proiectului Tău depinde de experiența celui cine Te ajută. Lăsăm referințele noastre să te convingă! Click aici pentru a vedea ce am lucrat până acum!


Contactează-ne pentru mai multe detalii sau cere-ne oferta!