RO - HU

Cum sa faci rost de etichetele necesare cu minimizarea cheltuielilor?

Să-ți cumperi o imprimantă de etichete? Sau nu te complici, ci te descurci cu foi autocolante pe care le tai la marime? Sau mai bine lași pe mâna altora, să ți se livreze etichetele gata făcute la firma?

Sunt multe posibilități, cu multe avantaje si dezavantaje. Pe care să-l alegi pentru a scăpa cât mai ieftin?

Urmează testul nostru pentru a afla ce metodă ți se potrivește!

 

I. Imprimantă de etichete autocolante

Dacă nu poți estima aproximativ câte etichete ai nevoie lunar, sau ai un necesar mediu spre mare, (peste 1.000 se consideră mediu, peste 20.000 se consideră mare) cumpără-ți o imprimantă de etichete. Astfel ai libertatea de a imprima oricnd ai nevoie de etichete, indiferent ce date vei trece pe ele.

Dacă volumul necesar este în jur de 1.000 de etichete pe zi, îți ajunge o imprimantă de birou. Cum arată o imprimantă micuță de etichete? Click aici!

Dacă depășești această cotă, îți recomandăm o imprimantă semi-industrială. Deși acesta costă mai mult ca imprimantele de birou, îți sunt mai rentabile fiindcă:
  - trebuie sa schimbi consumabilele mai rar
  - viteza de imprimare este mai mare
  - are componente mai rezistente la caldură și uzură

Ce imprimante semi-industriale îți recomandăm? Click aici!

Majoritatea firmelor care apelează la această variantă au ceva date variabile de imprimat pe etichete (cod de bare, nr. de serie, etc).

 

II. Foi autocolante

În majoritatea acestor cazuri pe etichete se trec ceva date variabile care nu se pot prezice dinainte. ex. nr, de lot, coduri client, depozitare, termen de valabilitate, etc. Deoarece deocamdată ai nevoie de un volum mai scăzut de etichete nu merită să investești într-o imprimantă de etichete.

Folosește imprimanta Ta de birou alimentată cu foi autocolante! Dezavantajul este că tu trebuie sa pozitionezi etichetele pe foi, să introduci manual datele variabile și să tai etichetele. Însă datorită volumului căzut deocamdată nu este rentabil să investești în metode mai sofisticate.

O imprimantă de etichete (+ consumabile) va fi o investiție cost-eficientă numai dacă crește volumul de etichete necesare!

 

III. Servicii de imprimare etichete

Această metodă se poate folosi dacă ai posibilitatea de a prezice de dinainte necesarul Tău aproximativ de etichete. Informațiile de pe etichete pot varia (coduri de bare, nr. de serie, listă variabilă de componente, etc) însă și acesta trebuie să știi dinainte pentru a ne lansa comanda.

Cu toate acestea ai comoditatea de a avea etichetele necesare livrate prin poșta, la zi, fără eforturi suplimentare. Click pentru detalii!