RO - HUCu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> Produse >>Coduri de bare >> Cititoare si coduri de bare

Cititoare coduri de bare Symbol - Motorola, Metrologic, Tysso

Pentru alegerea cititorului de coduri de bare potrivit pentru afacerea Ta, trebuie sa ai in vedere cateva dintre caracteristicile echipamentelor de scanare:

- distanta de la care trebuie citite codurile de bare
- viteza cu care trebuie citite codurile
- conectarea echipamentelor la casa de marcat sau calculator
- necesitatea de mobilitate a operatorilor etc.

Iti prezentam mai jos cateva dintre modelele pe care ti-le recomandam, in speranta simplificarii deciziei Tale.

 

Scannere de coduri
de bare cu fir
Cititoare wireless
de coduri de bare
Cititoare 2D Cititoare omnidirectionale,
scannere incorporabile
Cititoare industruale

 

 

Scannere de coduri de bare cu fir

scanner coduri de bare cu fir 1. Motorola Symbol LS2208

1. Motorola Symbol LS2208Cel mai popular scaner de coduri de bare din Romania , Symbol LS2208 este un cititor laser cu distanta de citire de pana la 40 cm care vine impreuna cu un stand inteligent pentru scanarea automata a codurilor, un ghid de utilizare si un CD.

Symbol LS2208 scaner portabil de la Motorola ofera scanare rapidă, de înaltă performanță la un preț moderat.

scanner coduri de bare cu fir 2. Motorola Symbol LS1203

2. Motorola Symbol LS1203Conceput pentru a satisface nevoile firmelor mici, Symbol LS1203 este un cititor de performanta la un pret accesibil. Motorola ofera acum acest cititor de coduri de bara , cu tehnologie laser, capabil sa scaneze cu usurinta si coduri de bara de mici dimensiuni.

Se conecteaza prin interfete multiple la calculator si este compatibil si cu POS-uri.

scanner coduri de bare cu fir 3. Metrologic MS5145 Eclipse

3. Metrologic MS5145 EclipseAcest cititor este cel mai simplu scanner laser de la Metrologic, avand o distanta de scanare de 20 cm si este livrat fara stand. Scannerul poate fi comandat cu conexiune USB, PS2 sau serial.

scanner coduri de bare cu fir 4. Metrologic MS9520 Voyager

4. Metrologic MS9520 VoyagerCel mai vandut cititor de coduri de bare de la Metrologic seria 9520 Voyager este disponibil in 2 variante: cu si fara CodeGate. Acest cititor are stand inteligent pentru scanare automata, multiple posibilitati de conectare si o raza de actiune de 20 cm.

scanner coduri de bare cu fir 5. Tysso CCD

5. Tysso CCDConceput si produs in Taiwan pentru a fi cel mai ieftin cititor de coduri de bare de pe piata Tysso CCD este un scanner de coduri de bare din gama inferioara avand o distanta maxima de citire de 3 cm insa pretul lui compenseaza toate neajunsurile.Cititoare coduri de bare wireless (bluetooth)

scanner coduri de bare wireless 1. Symbol LS4278

1. Symbol LS4278In cazul in care conexiunea cititorului la calculator nu poate fi realizata cu ajutorul unui cablu recomandam cititoarele bluetooth. Symbol LS4278 are o raza de actiune de 20 m si este disponibil in varianta cu sau fara memorie pentru retinerea codurilor de bare scanate in afara razei de actiune.

scanner coduri de bare wireless 2. Metrologic MS 9535 Voyager BT

2. Metrologic MS 9535 Voyager BTPentru a transmite de la distante insemnata direct catre calculator codurile de bare scanate trebuie sa aveti un cititor de coduri de bare fara fir. Acest scanner satisface nevoile clientilor prin distanta de scanare si raza de actiune. Disponibil in varianta cu sau fara memorie.

scanner coduri de bare wireless 3. Tysso BT 3800

3. Tysso BT 3800Pentru clientii cu bugete limitate si care nu doresc neaparat marci consacrate ci se orienteaza dupa performante oferim acest cititor din Taiwan. Are o raza de actiune de pana la 70 m si este dotat cu o memorie ce poate retine pana la 10.000 de scanari fiind optiunea cea mai ieftina pentru un cititor wireless.

 Cititoare 2D

scanner 2d 1. Motorola Symbol DS4208

1. Motorola Symbol DS4208Cel mai utilizat scanner in domeniul medical imager-ul DS4208 citeste cu usurinta coduri de bare 1D (lineare) si 2D folosite pentru retete sau produse farmaceutice.

Ce să luați în considerare la alegerea unui scanner pentru rețetă electronică? Click aici!

scanner 2d 2. Datalogic Gryphon GD4400

2. Datalogic Gryphon GD4400Codurile de bare 2D devin din ce in ce mai populare in orice domeniu indurstrial.
Acest cititor 2D de uz general, Datalogic Gryphon este foarte apreciat in domeniul medical si farmaceutic. Misiunea cheie a unui cititor in aceste domenii este accesul rapid la informatiile pacientilor si reducerea erorilor de medicatie.

scanner 2d 3. Honeywell Xenon 1900

3. Honeywell Xenon 1900Combinand doua tehnologii de succes: Adaptus imaging si SwiftDecoder, Honeywell a creat un area imager cu o performanta foarte buna in scanarea codurilor 1D si 2D high density, deteriorate sau de slaba calitate. Prin aceste noi tehnologii Honeywell a redefinit standardul de calitate pentru scannerele manuale.

Designul nou a permis plasarea componentelor pe o singura placa. Cititorul, neavand piese mobile in interior, este foarte rezistent la cazaturi si lovituri mechanice, fiind astfel perfect pentru medii industriale.

scanner 2d 4. Motorola Symbol DS9208

4. Motorola Symbol DS9208Motorola Symbol DS9208 este un cititor de coduri 1D si 2D omnidirectional.

Are o viteza de scanare mare asemenea cititoarelor industriale, iar datorita menirii lui hands-free ofera eleganta locului unde este amplasat si rapiditate in servire clienti si prelucrare date.Cititoare omnidirectionale, scannere incorporabile in tejghea

scanner omnidirectional 2. Motorola Symbol DS9208

2. Motorola Symbol DS9208Motorola Symbol DS9208 este un cititor de coduri 1D si 2D omnidirectional. .

Are o viteza de scanare mare asemenea cititoarelor industriale, iar datorita menirii lui hands-free ofera eleganta locului unde este amplasat si rapiditate in servire clienti si prelucrare date.

scanner omnidirectional 3. Symbol LS7708

3. Symbol LS7708Viteza prin care clientii se pot misca la punctele de plata este o grija a comerciantilor de pretutindeni. Symbol LS 7708 este un scanner care se poate monta pe tejghea si prin caracteristicile sale ofera o viteza si o calitate de citire superioara. Prin acest scanner se pot deactiva si sistemele electronice antifurt de pe articole.

scanner omnidirectional 4. Metrologic MS7120 / MS7180 Orbit

4. Metrologic MS7120 / MS7180 OrbitAceste cititoare de coduri de bare ofera o solutie eleganta pentru a scana omnidirectional sau focusat avand loc redus pe tejghea. LaMS7180 cu apasarea unui singur buton se poate schimba modul de scanare de la omnidirectional la cel cu o singura linie laser pentru a scana mai usor coduri de bare din liste sau meniuri.

scanner omnidirectional 5. Metrologic MS7580 Genesis

5. Metrologic MS7580 GenesisMS7580 Genesis a fost lansat de Metrologic sub brand-ul Elite astfel confirmand intentia firmei de a lansa produse care inglobeaza tehnologie de ultima ora cu eleganta superioara. Acest cititor este capabil sa citeasca toate tipurile de coduri de bare existente si are o granatie extinsa.

scanner omnidirectional 6. Symbol LS7808

6. Symbol LS7808Acest scanner de coduri de bare omnidirectional este incorporabil in tejghea si citeste toate codurile de bare 1D dar si anumite coduri 2D. Avantajul acestui echipament este ca citeste codurile de bare, chiar si deteriorate, din orice unghi. Pentru va asigura de calitatea produsului oferim 3 ani garantie.

scanner omnidirectional 7. Symbol LS9208

7. Symbol LS9208Acest scanner cod bare de la Symbol are metoda de scanare omnidirectionala ceea ce permite multa flexibilitate in utilizarea lui. Avand o dimensiune redusa este perfect pentru locuri inguste cu ar fi farmaciile, patiserii etc. Cititorul ofera posibilitatea ajustari unghiului de scanare crescand astfel scanarile reusite de la prima incercare.

" alt="scanner omnidirectional ">Cititoare industriale

scanner industrial 2. Symbol MiniScan MS1200, MS2200, MS 3200

2. Symbol MiniScan MS1200, MS2200, MS 3200Aceste cititoare industriale sunt de dimensiunie extrem de reduse dar ofera niste performante excelente. Diferitele modele utilizeaza tehnologii precum fuzzy logic, scanare omnidirectionala, tehnologie imager pentru imagini si coduri de bare 2D etc. pentru a oferi viteza si calitatea necesare pentru industri diferite.