RO - HU

 


Cu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> Produse >>Carduri >> Cititoare de carduri >> Cititoare carduri chip, banda magnetica, coduri de bare marca Tysso, ACS

Cititoare carduri chip, banda magnetica, coduri de bare marca Tysso, ACS

ID System este ditribuitor pentru Romania al produselor ACS - Advanced Card Systems, companie producatoare a echipamentelor de citire si scriere carduri chip precum si importator Tysso pentru cardurile magnetice.

Unitate citire ACR 38 - Cititor carduri de sanatate - 99 RON

ACR 38 - Cititor carduri de sanatate - 99 RONACR38 este o unitate de citire si scrierea carduri chip cu conexiune USB full speed pentru utilizarea cardurilor cu chip in conexiune cu calculatoarele din sistem. Este ideal pentru aplicatii de network security, sisteme electronice de plati, identificari electronice precum si alte aplicati specifice smart cardurilor. ACR 38U este avizat de catre CNAS pentru a fi folosit in Sistemul National de Carduri de Sanatate. Pretul citititorului este de 99 RON, TVA si transport inclus in reteaua curierilor (fara kilometrii suplimentari)

Unitate citire ACR 83 - Cititor carduri de sanatate cu display si tastatura - 230 RON

ACR 83 - Cititor carduri de sanatate cu display si tastatura - 230 RONCititorul de carduri cu chip ACR83U datorita ecranului LED si tastaturii pentru introducerea codului PIN este un cititior foarte usor de utilizat chiar si pentru persoanele cu putine cunostinte tehnice.

ACR83U PINeasy elimina expunerea informatiilor sensibile atacurilor de securitate, deoarece introducerea si verificarea pinului se efectueaza cu ajutorul dispozitivului. Acest aspect face cititorul ACR83 ideal pentru utilizari in domeniul sanatatii, cum ar fi pentru decodarea si encodarea cardului de sanatate nou introdus in Romania. Pretul citititorului este de 99 RON, TVA si transport inclus in reteaua curierilor (fara kilometrii suplimentari)

Prezentare video ACR83

Unitate citire ACR122 NFC Contactless Smart Card Reader

ACR122 NFC Contactless Smart Card ReaderACR122 cititorul / encodorul de carduri RFID (de proximitate) a fost creat pentru carduri de 13.56 MHz, si a fost modificat si pentru standardul ISO/IEC18092 pentru Near Field Communication (NFC), care suporta nu numai carduri Mifare? ISO 14443 A si B dar si tenhologiile contactless NFC si FeliCa.

Unitate citire ACR128 DualBoost Contactless Smart Card Reader

ACR128 DualBoost Contactless Smart Card ReaderAcest cititor are interfata dubla pentru citirea si scrierea cardurilor cu chip prin contact direct dar si a cardurilor RFID. Acest cititor poate fi integrat cu usurinta in masini ca automatele de parcare, automate de taxare pentru diferite servicii, sisteme de telefonie publica, etc.

Unitate citire ACR88 PIN-Pad Reader

ACR88 PIN-Pad ReaderAcest cititor de smartcarduri cu PIN pad este un echipament mobil avand autonomie mare datorita bateriilor sale. El poate realiza autentificari securizate online si offline cu ajutorul programelor care ruleaza pe el. Avand un display LCD poate oferii informatii detaliate despre cardul introdus si poate fi conectat la calculator prin interfata USB.

Unitate citire Barcode slot reader Tysso SLR

Barcode slot reader Tysso SLRVariantele SLR 70 cu carcasa de plastic si SLR 700 cu carcasa din metal ofera utilizatorilor un mod usor de a citi cardurile cu coduri de bare. Exista posibilitatea conectarii la calculator prin USB, PS/2 sau port serial RS232.

Unitate citire Cititoare carduri magnetice Tysso

Cititoare carduri magnetice TyssoCititoarele de carduri magnetice din familia Tysso MSR, MMSR si TMSR sunt capabile sa citeasca carduri cu banda megnetica HiCo sau LoCo si sa comunice cu calulatorul prin port serial, PS2 sau USB avand carcase din plastic sau metal in functie de aplicatia unde vor fi utilizate.

Unitate citire Cititor si encodor banda magnetica Tysso MSE 700

Cititor si encodor banda magnetica Tysso MSE 700Unitate de citire si scriere carduri cu banda megnetica. Poate encoda cardurile HiCo si/sau LoCo pe track-urile 1, 2 si 3 avand un software usor de utilizat.