RO - HU
Home >> Despre Noi >> Ce îți oferim?

Ce îți oferim?


  Ne-am înființat în 2006 prin asocierea cu uninvestitor străin important, Sarkany ZRT , din Budapesta, Ungaria, fiindcă am recunoscut: sistemele de identificare sunt între cele mai dinamice domenii ale automatizării. Firma mamă ne-a asigurat o vastă experiență europeană în domeniul sistemelor de identificare automată iar noi am avut o viziune clară asupra posibilităților și nevoilor clienților locali.
  
cod de bara lamaie Folosirea sistemelor cu coduri de bare este cea mai veche, dar și cea mai folosită metodă de identificare automată. Odată cu creșterea popularității codurilor de bare, modurile de codare și citire barcode dar și întrebuințarea lor s-a diversificat și . . . să fim onești, s-a complicat.
Țelul nostru este de a-ți oferi un ajutor cât mai profesional în a găsi și a implementa o soluție completă bazată pe studiul necesității Tale, care ți se potrivește ca o mănușă.
   


Vrei mai multe informații despre sisteme cu coduri de bare? CLICK AICI pentru SISTEME CU CODURI DE BARE!

SAU ACCESEAZĂ AICI PRODUSELE PE CARE LE COMERCIALIZĂM!

 

carduri din plastic Între timp cerințele clienților noștri ne-au ghidat către piața identificării prin carduri și am început să furnizăm și astfel de soluții preluând experiența investitorului nostru și valorificând-o în mai multe proiecte locale dar și internaționale.


Astăzi îți oferim:

-          Carduri de fidelitate, carduri de acces, carduri cadou
-          Imprimante și cititoare de carduri și consumabile
-          aplicații software necesare pentru sisteme de fidelitate cu puncte bonus și reduceri procentuale
-          soluții complete de identificare, marketing, ticketing, etc prin carduri.
 
Ai nevoie de carduri? CLICK AICI ! Te interesează imprimante sau cititoare de card? Răsfoiește oferta noastră de produse!

 

terminale_thin_client Ne-am orientat spre piața echipamentelor thin client când societatea mamă ne-a predat această ramură cu toate proiectele lor. Soluțiile thin client se adresează organizațiilor mai mari, unde securitatea datelor, protecția antivirus și costurile infrastructurii IT sunt importante iar toate datele sunt prelucrare pe un server central.
 
Dorești un TCO (Total Cost of Ownership) redus? Vrei desktopuri virtualizate? Preferi modelul cloud computing? Contactează-ne pentru o ofertă concretă!  

 

Citește informații detaliate despre PRODUSE THIN CLIENT!
 

turnichet

Sistemele de control acces și ticketing pentru stadioane, standuri și wellness și-au făcut loc în portofoliul nostru prin îmbinarea cunoștințelor din domenii diferite (coduri de bare, carduri, software). Am realizat astfel propriul sistem pe care o adaptăm cerințelor fiecărui client ca acesta să se conformeze cu nevoile clientului și specificațiile locului.

Vezi ce cuprinde un SISTEM DE TICKETING ȘI CONTROL ACCES!
 

 

 

 

 Pentru a te convinge că într-adevăr împreună vom reuși să-ți rezolvăm planurile și problemele, citește Garanțiile nostre pe care le asumam la proiectul Tău sau răsfoiește portofoliul nostru!