RO - HU

 


Cu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> Sisteme >>Sisteme bazate pe carduri >> Carduri cadou

Carduri cadou sau gift card

Ce sunt cadourile cadou?

Cel mai nouă și la modă trend de marketing cu carduri sunt cardurile prepayed de cadou care funcționează ca și vochere de cumpărături.

Ideea e simplă: cumpărătorul un știe ce cadou să facă rudelor, prietenilor, cunoștințelor și îi cumpără un card cadou cu valoare fixă într-un magazin. Astfel acesta din urmă poate să aleagă ce dorește din magazinul respectiv și va plăti cu cardul cadou.

Astfel toată lumea are de câștigat: cumpărătorul, găsind ușor un cadou ideal celui drag, beneficiarul , deoarece își poate cumpăra ce-și dorește el. Și nu în ultimul rând, afacerea Ta, deoarece cu efort minim ai atras un cumpărător nou în magazinul Tău, cine cu siguranță va cumpăra.

Și ca și bonus: cu mare probabilitate va face cumpărături mai mari decât valoarea cardului cadou, în acest caz achitând el diferența. Sau: va face cumpărături pe o valoare mai mică și astfel diferența de preț îți rămâne tot Ție. Oricum câștigi, nu?

 

cititor_card_color

Cui recomandăm un sistem de carduri:


Sistemul poate fi folosit în următoarele domenii:
•   restaurante, hoteluri
•   saune, centre de fitness, saloane de înfrumusețare
•   agenții de turism
•   shopping & entertainment
•   magazine de cadouri, articole sportive si de specialitate

 

 

Cu ce Te putem ajuta?

Pentru un astfel de sistem ai nevoie de :


•   Carduri personalizate de noi sau imprimante de carduri

•   Cititoare de carduri, în cazul în care acestea vor avea elemente de siguranță cum ar fi: cod de bare, chip inteligent, bandă magnetică
•   Un software specializat pentru gestionarea cardurilor și a reducerilor, legat în caz de necesitate cu programe de management, case de marcat etc.

<
imprimare_carduri  garantia  carduri_speciale    tiparire_plicuri  ambalare_carduri  
Productie carduri Personalizare carduri  Carduri cu cod de bare, bandă magnetică sau chip
 Finisaje personalizate  Introducere și prelucrare date  Creare și tipărire materiale auxiliare  Împachetare ambalare și prezentare carduri  Direct mailing
 comparare_culoare comparare_culoare  design_carduri  gestionare_carduri accesorii_legitimatii  imprimante_carduri  cititoaredecarduri  continuu
 Color matching Mostră gratuită cu grafica Ta  Creare design  Soluții software Montare accesorii card  Imprimante de carduri Cititoare de carduri  Asigurarea funcționării continue

Contactează-ne săgăsim cea mai potrivită soluție ce ți se portivește!

Avem încredere în produsele și serviciile noastre și în cazul (rar) în care picăm la orice punct a profesionalismului suntem dispuși de a suporta consecințele lui. Citește aici garanțiile noastre!