RO - HU


Cu ce te pot ajuta?


0265-210 375
Home >> Sisteme >>Sisteme bazate pe carduri >> Cardul localitatii...

Cardul localitatii - cel mai complex sistem pe baza de carduri pentru localnici. Sistem de carduri pentru turisti.

 

Cardul localității și carduri turistice - cel mai complex sistem pe bază de carduri pentru localnici sau turiști.

Este nevoie doar de un mic efort în echipă din partea autorităților competente și firmelor interesate dintr-un oraș sau regiune, și rezultatele sunt peste așteptări

card_turistic

- venituri mai mari

- creșterea economiei locale

- servirea nevoilor locuitorilor și turiștilor la un nivel înalt

- păstrarea și adâncirea patriotismului local și dezvoltarea turismului local

 

 


Cardul localității
este privit în tot mai multe orașe ca un instrument, care servește la cunoașterea și urmărirea modului de viață a locuitorilor. În aceeași timp oferă șansa de a îmbunătății obiceiurile culturale, sportive, de cumpărare, modalitatea de petrecere a timpului liber a locuitorilor, întărind legătura acestora cu orașul.


Cardurile de turism au pe baza aceeași concept ca și cardurile localității, de a strânge împreună un grup de firme , care se axează pe servicii de care pot beneficia turiștii.


card_reduceriMetodele tradiționale de conducere a orașelor devin tot mai puțin eficiente în satisfacerea nevoilor în continuă creștere a locuitorilor. În tot mai multe orașe conducerea privește cardul localității ca un instrument, care servește la cunoașterea și urmărirea modului de viață.

Sistemul de avantaje oferit pe lângă faptul că face mai plăcută viața locuitorilor din oraș, servește și la obținerea unei baze de date despre obiceiurile culturale, sportive și modului de a petrece timpul liber a locuitorilor.

 

Cunoașterea modului de viață a locuitorilor reprezintă o sursă importantă de informații pentru conducerea orașului, și face posibilă dezvoltarea serviciilor, îmbunatățirea calității vieții a locuitorilor.

 

Cu ce Te putem ajuta?


Elaborarea și efectuarea acestui sistem a fost încredințat firmei noastre de mai multe regiuni și orașe, în urma căreia au fost realizate următoarele operații:


• realizarea punctelor de primire a cardurilor în oraș
• elaborarea și instalarea sistemului informatic central
imprimarea cardurilor
• efectuarea și întreținerea site-ului web pentru promovarea sistemului
• elaborarea contractelor și Regulamentului de Certificare a Calității Cardurilor

 

<
imprimare_carduri  garantia  carduri_speciale    tiparire_plicuri  ambalare_carduri  
Productie carduri Personalizare carduri  Carduri cu cod de bare, bandă magnetică sau chip
 Finisaje personalizate  Introducere și prelucrare date  Creare și tipărire materiale auxiliare  Împachetare ambalare și prezentare carduri  Direct mailing
 comparare_culoare cititoaredecarduri  manual de utilizare  gestionare_carduri instruire barcode  suport coduri de bare  postimplementare  continuu
 Color matching Cititoare de carduri  Manuale, ghiduri și fise tehnice  Soluții software Instruire angajați Suport tehnic Control post-implementare  Asigurarea funcționării continue

 

De ce noi?


Sistemul de cardul localității am implementat deja în 9 orașe din Ungaria, dintre care toate sunt chiar și azi funcționale și de succes.
Pe baza experiențelor pozitive acumulate de a lungul anilor dorim să implementăm și în România sisteme de carduri al localități sau carduri turistice în diferite regiuni ajutând astfel autoritățile să satisfacă mai bine nevoile cetățenilor și turiștilor și să ajutăm la modernizarea managementului localității.

         

 

Contactează-ne să-ți povestim cum mai exact funcționează aceste sisteme! Cere o ofertă!