RO - HU

ID System - automatikus azonosítási rendszerek

Az ID System eszközöket és szoftware-t integrál teljes automata azonosítási rendszereket szolgáltatva különböző ágazatakban tevékenykedő társaságoknak, intézményeknek. A cégünk legnagyobb elönyei a rendszerek felxibilitása, a nemzetközi piacokon szerzett tapasztalat és a fiatal csapat energiája. Az általunk ajánlott termékeket, szolgáltatásokat és rendszereket a következő kategóriákba soroltuk:
Az átalunk ajánlott vonalkódos rendszerek között megtalálhatóak a raktár kezelő, termelés irányitási és minőség követési, Facility Management és SFA rendszerek melyeket Symbol és Metrologic vonalkód olvasókkal és adatgyüjtőkkel és Zebra és Citizen vonalkód nyomtatókkal és fogyóanyagokkal együtt ajánlunk.
A thin client technológia azoknak a cégeknek, intézményeknek szól ahol az adatok biztonsága, a virusok elleni védelem, az IT infrastruktúra kihasználásának költségei nagyon fontosok és az adatok egy szerveren vannak tárolva. A Wyse gyártó által szolgáltatott thin client terminálokkal PC nélküli munkaállomásokat tudunk bevezetni és ezeken a terminálokon keresztül tudjuk elérni a szerveren futó aplikációkat és az ott tárolt adatokat.
Kártyás hüségrendszer hoteleknek, fitness termeknek, bonuszpont gyüjtésre alkalmas fidelity rendszerek, proximity kártyás beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek, intelligens chip kártyás rendszerek, városkártya és turista kártyás rendszerek csak egynéhány az általunk fejlesztett kártyás üzletághoz tartozó mgoldások közül melyeket Matica és Evolis nyomtatókkal, kártyaolvasó terminálokkal együtt ajánlunk ügyfeleinkenk. Kissebb ügyfeleinekt kártyás bérnyomtatással is kiszolgáljuk.
A cégünk által ajánlott parkoló automatizáló rendszerek nagy kereskedelmi központoknak és utcai parkolást üzemeltető cégeknek ajánljuk. Ajánlatunk tehnikai tanácsadást, a legelismeretbb gyártók eszközeit, a rendszer beüzemelését, karbantartást és és üzemeltetést is tartalmaznak.

News

 
ddd

0265-210 375


office@idsystem.roNewsletterEmail:


 
Symbol LS2208 . Zebra TLP 2844 . Zebra Z4M Plus . Matica Chica . Wyse . Exilis . Metrologic Voyager MS 9540 . Coduri de bare . Carduri PVC . Alocare coduri de bare . Carduri fidelitate . Cititor cod bara . Scaner coduri de bare . Etichete . Riboane . Imprimante carduri . Imprimante coduri de bare . Cititoare coduri de bare . Thin Client . Sisteme de fidelitate . Imprimare carduri .